Nelleke Beck van “De PapaverHoeve” keramiek : “het werken met klei is een blijvend beeldend proces van ontdekken naar, een constant en oneindig avontuur”. Kom mee op dat creatieve avontuur bij The Melting shop en bekijk de workshop voorbeelden. Daarnaast presenteer ik ook mijn eigen werk, waarin vrouwen met trots en eigenwaarde een terugkerend thema zijn.
Esmée Julia Reijngoud, van Aho jewels maakt sieraden met krachtige edelstenen en werkt met hun spirituele werking. Waardoor ieder zelf ontworpen en gemaakt sieraad nog persoonlijker wordt doordat het precies bij jou en de situatie waarin je je bevindt past.
Abdel Hachimi, 42 jaar geboren in Marokko getogen in Gouda en ben in 2014 begonnen met straatfotografie. Mijn drijfveer als autodidacte (straat)fotograaf ligt bij de menselijke psyche en gedragingen en de omgeving van de gefotografeerde. Ik vind het intrigerend om menselijk gedrag met een onbevangen blik te observeren en vast te leggen. Ik wil mijn publiek op een verhalende en soms op een humoristische manier naar een foto laten kijken.
Elfriede Heijligenberg van “Doe het Elf” schildert (zelf)portretten zowel in gewassen inkt als kleurrijke acrylverf. Het is voor mij een feest om iemand al schilderend uit de verf te zien komen. Werkt in opdracht of volgt haar muze in The Melting Shop.

The Melting Shop
Kleiweg 91
Telefoon: 06-50676117
themeltingshop@gmail.com
www.facebook.com/TheMeltingShopGouda