Organische vormen en menselijke relaties zijn terugkerende thema’s in mijn als conceptueel te omschrijven werk. Graag maak ik werk op locatie, waarbij ik zoek naar vorm en betekenis in relatie met de omgeving, context.
Mijn ruimtelijke installaties bestaan uit verschillende onderdelen, veelal opgebouwd tot reeksen, verzamelingen. Tijd wordt zichtbaar en schoonheid in het schuwe, niet functionele, afgeschrevene, weggeworpene. Dan weer ontstaan poëtische beelden, dan weer wringt het, schuurt het, werkt het beeld door. Mijn ogen laten jou anders te kijken en te bevragen wat wij niet begrijpen.
In mijn werk maak ik gebruik van verschillende disciplines, die elkaar aanvullen en versterken, o.a. in objecten, foto, film, tekeningen, tekst en geluid.
Mijn werk is ook te zien bij de groepsexpositie “Verrukt / Verrückt, een inrichting” bij de Firma Van Drie, Achter de Kerk 13.
Er is veel te zien! Laat je verrassen… Van harte welkom in mijn zolderatelier aan de Turfsingel en bij de Firma Van Drie achter de kerk!

Arjenne Vossepoel
Turfsingel 33
Telefoon: 06-22291475
arjenne.vossepoel@gmail.com
www.arjenne.net