Kunststichting Firma Van Drie: hét podium voor professionele kunst toont Achter de Kerk 13 de expositie ArToll – verrückt/verrukt, … een inrichting.
Curator André Groeneveld selecteerde 9 bij de Firma aangesloten kunstenaars die najaar 2018 een week als artists-in-residence hebben gewerkt in de voormalig psychiatrische Rheinwalderkliniek te Bedburg-Hau (D). Door de kunstenaars een week vol pension te bieden met heerlijk eten verzorgd door Anita Poot, konden zij zich volledig richten op het door hen te scheppen werk op de door haar geschiedenis zo beladen, maar tevens in haar locatie en architectuur zo bijzondere plek. Het was een verrückter, verrukkelijke week in kunstenaarsparadijs Artoll met een afsluitende tentoonstelling aldaar.
Bij de huidige expositie bij de Firma is een selectie te zien en ervaren van de in Duitsland gemaakte werken. Laat je verrassen door deze bijzondere tentoonstelling met werken van Frances van Gool (knipsels), Mieke de Haan (tekeningen), Claudia Huft (schilderijen, tekeningen), Jan Mostert (houten sculpturen), Bram Tackenberg (fotografie), Ria Volk (wandtekeningen, film), Arjenne Vossepoel (installatie), Kees Vossestein (tekeningen) en Petra Werlich (tekeningen en sculpturen).
N.B. In de Jeruzalemkapel, Jeruzalemstraat 11 is ook werk te zien van (andere) bij de Firma aangesloten kunstenaars.

Heel hartelijk welkom!

Firma van Drie
Achter de Kerk 13
coordinator@firmavandrie.nl
www.firmavandrie.nl